Tietosuoja

Sinä olet täällä:

Annamme erittäin tärkeänä asiakkaiden henkilötietoja. Lue oppia tietosuojakäytäntöämme ja jos sinulla on kyselyn ota rohkeasti yhteyttä. Cut Out Image pidättää oikeuden muuttaa politiikkaa ajoittain.

Tietosuojakäytäntömme on viimeksi päivitetty ja lähetetty elokuun 22nd, 2016. Se koskee yksityisyyden kannalta Verkkosivujemme, joka sijaitsee osoitteessa https://www.cutoutimage.com. Jokainen termeillä ei määritelty tietosuojakäytännössämme, on sama merkitys kuin on määritelty meidän Käyttöehdot.

Asiakkaiden tietosuoja on meille erittäin tärkeää. Niinpä olemme kehittäneet tätä käytäntöä, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käyttö, kommunikoida ja luovuttaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja. Käytämme henkilötietojasi vain tarjota ja parantaa sivuston. Käyttämällä Sivustoa, hyväksyt kerääminen ja käyttö tietojen mukaisesti tätä politiikkaa. Ellei toisin määritellä tämän tietosuojakäytännön, termeillä Privacy Policy on sama merkitys kuin käyttöehdoissamme, saatavissa osoitteesta https://www.cutoutimage.com. Seuraavassa hahmotellaan tietosuojakäytännöstämme.

  • Ennen tai kerättävien henkilötietojen, voimme tunnistaa tarkoituksia varten tietoja kerätään.
  • Me kerää ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ainoastaan ​​tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin, ellemme suostumus kyseisen henkilön tai lain vaatimalla tavalla.
  • Me vain säilyttää henkilökohtaisia ​​tietoja niin kauan kuin on tarpeen täyttämiseksi näihin tarkoituksiin.
  • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukainen keinoin ja tarvittaessa tietäen tai suostumusta asianomaiselle. Henkilötietoja pitäisi olla merkitystä siihen tarkoitukseen, johon se on tarkoitus käyttää, ja, siinä määrin kuin niitä tarvitaan näihin tarkoituksiin, pitäisi olla tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla.
  • Me suojaa henkilökohtaisia ​​tietoja kohtuullisin turvatakuiden katoamisen tai varkauden sekä luvattomalta käytöltä, luovuttamiselta, kopiointi, käyttö tai muuttaminen.
  • Teemme helposti asiakkaiden saatavilla tietoa politiikan ja käytäntöjen hallintaan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietosuojasi

Cut Out Image seuraa kaikki oikeudelliset vaatimukset yksityisyyden suojaamiseksi. Tietosuojakäytäntömme on laillinen selvityksen, jossa selitetään kuinka voimme kerätä tietoja sinulta, kuinka voimme jakaa tietoa, ja miten voit rajoitamme jakamista tietosi. Hyödynnämme henkilötietolain tarjoat tavalla, joka on sopusoinnussa tämän yksityisyyden suoja. Jos annat henkilötietoja erityisestä syystä, voisimme hyödyntää henkilötietolain yhteydessä syy ne on annettu. Esimerkiksi rekisteröinti info lähetetään kehitettäessä tilin, voidaan käyttää apuna ehdottaa tuotteita sinulle perustuu aikaisempiin yritysostoja. Voimme käyttää henkilötietojasi tarjota pääsy palveluihin Sivuston ja seurata tällaisiin palveluihin. Cut Out Kuva voi myös käyttää hänen ja erilaiset muut henkilökohtaisesti ei voida tunnistaa info kerätty sivuston kautta auttaa meitä parantamaan materiaali ja toiminnallisuus sivuston, paljon paremmin ymmärtää käyttäjiämme ja palveluiden parantamiseen. Näet ehdot tietosuojakäytännössämme jotka aktivoidaan. Nämä termit ovat kuvatut merkitykset määritelmissä osiosta.


Määritelmät

"Non Personal Information" on tietoja, jotka eivät ole henkilökohtaisia ​​sinulle ja että me kerätä automaattisesti, kun käyttää myös sivuston web-selaimella. Se voi sisältää myös julkisesti saatavilla tietoa, joka on jaettu teille ja muille.

"Henkilökohtaisia ​​tietoja" on ei-julkista tietoa, joka on henkilökohtaisesti tunnistettavissa teille ja saatu, jotta voimme tarjota sinulle meidän sivuston. Henkilötietoja voi sisältää tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja muut tiedot, jotka annat meille tai että saamme sinusta.


Tiedot, joita keräämme

Yleensä voit hallita määrä ja tyyppi tietoja annat meille, kun sivustomme.

Kuten Visitor, voit selata verkkosivuilla selvittää lisää sivuston. Sinun ei tarvitse antaa meille mitään henkilökohtaisia ​​tietoja kuten Visitor.


Tietokoneen tiedot Kerätyt

Kun käytät sivuston, me automaattisesti kerätä tiettyjä tietokoneen tietoja vuorovaikutuksesta matkapuhelimella tai web-selaimen kanssa sivuston. Tällaista tietoa pidetään tyypillisesti Non Personal Information. Keräämme myös seuraavia:

  • keksit
    Sivustomme käyttää "Evästeet" tunnistaa alueita Verkkosivujemme että olet käynyt. Eväste on pieni määrä dataa tallennettu tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella. Käytämme evästeitä muokata sisältöä, joka näkyy sivuillamme. Useimmat selaimet voidaan asettaa poistaa käytöstä evästeet. Kuitenkin, jos poistat evästeet, et ehkä pysty käyttämään toimintoja verkkosivustollamme oikein tai ollenkaan. Emme koskaan aseta henkilökohtaisia ​​tietoja evästeiden.
  • Automaattinen tiedot
    Saamme automaattisesti tietoja selaimella tai mobiililaitteen. Näitä tietoja ovat nimi, verkkosivusto, josta tuli sivustomme, jos lainkaan, sekä nimi sivuston, johon olet menossa, kun jätämme verkkosivuilla. Tämä tieto sisältää myös IP-osoitteen tietokoneen / välityspalvelinta että käytät Internetiä, Internet-sivuston palveluntarjoajan nimi, web-selain tyyppi, mobiililaitteen tyyppi ja tietokoneen käyttöjärjestelmä. Käytämme kaikkia näitä tietoja analysoida trendejä keskuudessa käyttäjät voivat auttaa parantamaan sivuston.
  • Google Analytics
    Verkkosivustojen liikenteen raportointityökalu - liikenteen lähteiden seuranta, yksilöllisten kävijöiden tunnistaminen ja toiminta. Google tallentaa evästeen keräämät tiedot palvelimelle United States. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansiin osapuoliin, jos se on lain edellyttämää, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Googlein hallussa oleviin tietoihin. Google Analytics Privacy.
  • Hotjar Analyyttinen & palaute
    Verkkosivujen liikenteen raportointi ja käytös äänitystyökalun - seuranta liikenteen lähteet, olisimme kerätä tietoja käyttämällä silmän seurantatyökaluilla, osoittaa missä käyttäjät klikkaa joka sisältää työkaluja, kuten Heatmap, Scroll Kartta, peitto, User Hiiri Liikkeen Recording Tool. Hotjar Privacy.
  • CrazyEgg
    CrazyEgg kerätä hyvä prosenttiosuus tietojen olisimme kerätä tietoja käyttämällä klassisia silmä seurantatyökaluilla, osoittaa missä käyttäjät klikkaa joka sisältää työkaluja, kuten Heatmap, Scroll Kartta, peitto ja Confetti. CrazyEgg Privacy.
  • Kirjaudu Data
    Kuten monet sivustojen ylläpitäjät, keräämme tietoja, jotka selaimesi lähettää käyt Site ( "Log Data"). Tämä Log Data voi sisältää esimerkiksi tietokoneen Internet Protocol ( "IP") -osoite, selaimen tyyppi, selaimen versio, sivut meidän Site että käyt, aika ja päivämäärä, jolloin vierailun aika näillä sivuilla ja muut tilastoja.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme tietoja saamme sinulta seuraavasti:

  • Mukauttaminen verkkosivusto
    Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja annat meille sekä kaikki tietokoneen tiedot saamme räätälöidä sivuston ja lähettää sinulle mainossähköpostista / puhelu ilmoittaa teille palvelun päivityksen.
  • Tietojen jakaminen yhteistyökumppaneille ja muiden kolmansien osapuolten
    Emme myy, vuokraa tai muuten anna henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Voimme tarjota henkilökohtaisia ​​tietoja sen tytäryhtiöiden, jotka tarjoavat palveluja meille suhteen Verkkosivujemme (eli maksu-prosessorit, sivuston hosting-yritykset jne); tällaiset tytäryhtiöt saavat vain tarvittavat tiedot toimittaa vastaavien palvelujen ja sitoo salassapitosopimukset rajoittamalla näiden tietojen käytön.
  • tietojen yhdistäminen
    Pidätämme oikeuden kerätä ja käyttää Non Personal Information kerättyjä verkkosivustomme käytön ja yhteenlaskettu tällaiset tiedot sisäiseen analytiikan että parantaa sivuston ja palvelut sekä käytettäväksi tai jälleenmyyntiä muille. Missään vaiheessa ei sinun henkilökohtaisia ​​tietoja sisältyy näiden tietojen koosteita.
  • Lain edellyttämät tiedotteet of Information
    Me voidaan lain mukaan luovuttaa henkilötietoja, jos julkistaminen on (a) edellytetään haasteen, laki tai muu oikeusprosessi; (B) tarpeen avustaa poliisille tai valtion lainvalvontaviranomaisten (C) tarpeen tutkia rikkomuksia tai muutoin valvoa meidän Lakiehdot; (D) tarpeen suojella meitä oikeustoimia tai saatavien kolmansilta osapuolilta kuten sinä ja / tai muiden jäsenten; ja / tai (e) ovat tarpeen laillisten oikeuksien, henkilökohtainen / kiinteän omaisuuden tai henkilökohtaisen turvallisuuden Cut Out Image, meidän käyttäjät, työntekijät ja yhteistyökumppanit.

Opt-Out

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden "opt-out" ottaa henkilötietosi käytetty tiettyjä tehtäviä, kun pyydämme teitä tästä yksityiskohtaisesti. Kun rekisteröidyt sivustoa, jos et halua vastaanottaa mitään lisämateriaalia tai ilmoituksia meiltä, ​​voit näyttää mieluummin meidän ilmoittautumislomakkeella.


Linkit muille sivustoille

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, jotka eivät ole meidän suorassa valvonnassa. Nämä sivustot voivat olla omat politiikan yksityisyyden suojasta. Meillä ei ole valvontaa tai vastuuta liittyvät sivustot ja antaa nämä linkit ainoastaan ​​mukavuutta ja tiedot kävijöitä. Käytät tällaisia ​​linkitetty sivustot omalla vastuulla. Nämä sivustot eivät kuulu tämän Privacy Policy. Tarkista tietosuojakäytäntöihin mahdollisesti näiden yksittäisten verkkosivujen nähdä, miten operaattorit näiden kolmansien osapuolten verkkosivuille hyödyntää henkilökohtaisia ​​tietoja. Lisäksi nämä sivustot voivat sisältää linkin sivustot tytäryhtiömme. Verkkosivuilla tytäryhtiömme eivät kuulu tämän Privacy Policy, ja sinun tulisi tarkistaa yksityisyyden politiikkaa miten operaattorit voivat sivustot hyödyntää henkilökohtaisia ​​tietoja.


turvallisuus

Tietoturvaa Personal Information on meille tärkeää, mutta muistaa, että menetelmä Internetin välityksellä, tai menetelmä sähköistä tallentamista, on 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttävin keinoin suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi, emme voi taata sen täydellistä turvallisuutta. Käytämme käytännön suojelutoimenpiteet turvaamiseksi menetystä vastaan, hyväksikäyttö ja muuttaminen yksittäisten Data hallinnassamme. Henkilötietoja säilytetään suojatussa tietokannassa ja aina lähetti avulla salatun SSL-menetelmällä tukee web-selain. Ei Web tai sähköpostin lähetys koskaan täysin suojattu tai virhe maksuton. Esimerkiksi sähköposti lähetettiin Sivustolta ei voi suojautua. Sinun täytyy ottaa ainutlaatuinen huolellisesti päättää, mitä tietoja lähetät meille avulla sähköpostitse.


Privacy Policy Päivitykset

Pidätämme oikeuden muuttaa tämän Privacy Policy milloin tahansa. Kannattaa tarkistaa tämän tietosuojakäytännön usein. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle meidän sivuston, jonka blogikirjoitus, sähköpostitse tai millä tahansa menetelmällä päätämme. Menetelmä päätimme on oman harkintansa. Tulemme myös muuttaa "Viimeksi päivitetty" date alussa tämän tietosuojakäytännön. Muutoksista teemme tietosuojakäytäntömme ovat tehokkaita tämän viimeksi päivitetty päivämäärä ja korvaavat kaikki aiemmat tietosuojakäytännöt.


Kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme tai Tietosuojakäytännön

Olemme sitoutuneet toimimaan liiketoimintaamme mukaisesti näitä periaatteita, jotta varmistetaan, että salassa henkilötiedot suojataan ja ylläpidetään. Jos sinulla on kysyttävää tietosuoja tai tästä käytännöstä, voit Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä
  • Reg. Osoite: Cut Out Image, Inc.
    2035 Sunset Lake Road, Suite B-2
    Newark, Delaware 19702
    United States
  • Sähköposti: moc.egamituotuc@olleh
  • Puhelin Support: + 1 844-447-5515
  • Call Support: Ma-pe / 6AM-10PM (BST)
Sano Hei!